Page content

Superfoods en gezonde producten online kopen – iHerb

Superfoods en gezonde producten online kopen – iHerb

“Waar kan je superfoods en andere gezonde producten kopen?”

Deze vraag krijg ik toch wel regelmatig in mijn mailbox…

Anders en gezonder gaan eten zorgt er immers ook voor dat je op zoek moet naar andere producten en voedingsmiddelen dan je tot nu toe gewoon was. En deze producten kan je dan vaak niet in je vertrouwde supermarkt of buurtwinkel vinden (helaas).

Online is er ook wel al heel wat te vinden, maar wat moet je dan kiezen, welke webshop is betrouwbaar… 

Daarom ga ik proberen om wat vaker hier een extra blogbericht over te schrijven, over waar wij onze gezondere voedingsmiddelen en verzorgingsproducten enzo kopen.

Misschien ook voortaan voor wat linkjes zorgen bij de recepten (voor de producten die daarin gebruikt worden) of een aparte categorie maken voor eco bio winkel en webshop tips…

Superfoods en gezonde producten kopen bij iHerb

Ik heb er al eens eerder een blogbericht over geschreven, over iHerb, een webshop waar je echt enorm veel kan vinden. We zijn er enkele jaren geleden toevallig terecht gekomen toen ik vitamine B-12 moest nemen, dat kostte bij de apotheek iets in de dertig euro. Toen kreeg ik van iemand de tip om eens bij iHerb te kijken, daar kon ik voor hetzelfde bedrag 4 potjes kopen.

En sindsdien ben ik er regelmatig blijven bestellen, ook andere vitamines of supplementen. En sinds dit jaar bestel ik er ook soms superfoods of bak-benodigdheden die ik niet zo makkelijk ergens anders kan vinden.

Levering van iHerb – onze favoriete superfoods nog wat aangevuld

– maandag 15e besteld en mooi 10 dagen later op donderdag 25e geleverd –

iHerb - online superfoods kopen - maca, cacao, kokos, ... -- EcoBioLiving

Tip: nieuwe klanten krijgen $10 korting (code: BAL356) – na een eerste bestelling krijg je zelf kortingen op je aankopen en promoties in je mailbox   -> link naar iHerb <-

Comment Section

0 reacties op “Superfoods en gezonde producten online kopen – iHerb

Plaats een reactie


*


Phoenix WebsitePhoenix Website