headershadow

Ecologisch Leven

Ecologisch leven – duurzaam, energiezuinig, gifvrij, met respect voor natuur, mensen en dieren. In alle aspecten van je dagelijks leven kan je proberen om wat meer ecologisch verantwoord te worden: voeding, kleding, lichaamsverzorging, poetsen, wassen, tuinieren, wonen, vakantie, enz.

Ecologische producten voor huishouden en poetsen - Froggy Testpakket aangekomen

Ecologische producten van Froggy om te poetsen - Testpakket

Vandaag stond er iemand van de bezorgdienst aan de voordeur met een redelijk zware doos van Froggy :-)  Het testpakket met ecologische poetsproducten is gearriveerd dus... als nu ook het zonnetje nog wat wil meewerken, dan krijgen we helemaal zin om aan de grote lenteschoonmaak te gaan beginnen!

Al deze ecologische huishoudproducten moeten we deze maand gaan gebruiken en uittesten... om dan onze bevindingen, ervaringen en opmerkingen te noteren en aan de onderzoeksdienst van Froggy te bezorgen. Er zal dus heel wat gepoetst, gewassen en afgewassen moeten worden :-)  Lees verder..

Zomer en Zon - zonnecrème gebruiken? Wat is gezond?

Zomer - blauwe lucht, witte wolken, zon -- EcoBioLiving

De zon schijnt! Joepie! Eindelijk begint het ook hier zomer te worden... we hebben dit jaar wel erg lang moeten wachten op dit zonnige zomerweer en er heel erg naar uitgekeken. Hopelijk gaat dit nu de rest van de zomer gecompenseerd worden :-)

Iedereen wordt er blij van als de zon gaat schijnen, mensen worden actiever en vrolijker... willen zoveel mogelijk naar buiten als het mooi weer wordt.

Maar overal zie en hoor je bij de eerste zomerse zonnestralen ook waarschuwingen opduiken dat de zon gevaarlijk is en huidkanker zou veroorzaken. De zonnecrème rekken staan weer opvallend voor je neus in winkels en overal duiken slogans, advertenties en affiches op.  Lees verder..

5 Simpel toe te passen tips om je direct beter te voelen

Iedereen heeft wel eens een dipje of voelt zich af en toe periodes minder goed dan hij of zij zou willen. En iedereen zou dan liefst zo snel mogelijk een toverspreuk toepassen om zich direct weer beter te voelen.

Mensen zijn altijd op zoek naar (liefst snelle) oplossingen, de ultieme tip of een magische pil om hun leven 'beter' en aangenamer te maken. Vaak vergeet men de kracht die men zelf al in zich heeft om zichzelf positief te beïnvloeden.  Lees verder..

Nummerplaat ruilen voor een gratis busabonnement

dina-gratis-busabonnement-bij-inleveren autonummerplaat

Autonummerplaat inwisselen voor een gratis busabonnement

Als je in België je autonummerplaat inlevert, kan je daarvoor in ruil een gratis busabonnement krijgen: een DINA-abonnement

DINA = 'Dienst Inruilen Nummerplaat voor Abonnement'

In 2011 hebben volgens vervoersmaatschappij De Lijn 8.117 mensen of gezinnen hun autonummerplaat ingeleverd in ruil voor een gratis abonnement op het openbaar vervoer van De Lijn.   Lees verder..

Pagina 1 van 212