Page content

Valentijn, lekkere pralines gezonder zelf maken!

article content

Valentijn, lekkere pralines gezonder zelf maken!

Valentijn… een dag dat veel mensen extra attent proberen te zijn voor hun geliefden. En graag ook lekker willen eten of een lief cadeautje geven aan elkaar.

Pralines of chocolade truffels zijn dan meestal ook een favoriet om te geven en krijgen :-) ik ben er toch al altijd heel blij mee geweest. 

Wellicht is een leuk recepten e-book om zelf gezondere chocolade truffels en pralines te leren maken ook wel een tof idee om cadeau te doen.

Of misschien kan je alvast de favoriete soort van je geliefde uitkiezen en deze dan zelf maken om als cadeautje te geven of om samen lekker op te smullen. De recepten zijn niet te moeilijk of ingewikkeld en meestal ook gewoon met eenvoudige ingrediënten die je overal kan kopen.

Hier bij ons staan de nodige ingrediënten al klaar om straks mee aan de slag te gaan. Gewoon als lekker extraatje voor onszelf deze keer  ;-) hmm

We maakten ze ook al vaak om mee te nemen bij een verjaardag of bij de feestdagen. En meestal komen degene die ze kregen dan achteraf zelf het receptenboekje kopen, omdat ze ze zo lekker vonden en het zelf ook willen proberen.

Chocolade Truffels en Pralines – recepten ebook

Onze favoriete recepten hebben we samen gezet in een handig boekje…

Chocolade Truffels en Pralines - gezonder zelf maken

 

Als je op de afbeelding hierboven klikt, ga je vanzelf (in een nieuw venster of tabblad) naar de gloednieuwe webshop van EcoBioLiving

Daar vind je wat meer info over de inhoud van dit e-book-je en de recepten die erin staan.

En je kan het er uiteraard ook kopen als je dat wil :-)
>> nu zelfs mét korting… omdat het bijna valentijn is!  

 

Comment Section

0 reacties op “Valentijn, lekkere pralines gezonder zelf maken!

Plaats een reactie


*


EcoBio updates & gratis e-book
Updates in je mailbox met recente info, blogs en recepten
Wij hebben ook een hekel aan spam; je kan je eenvoudig weer afmelden